ALAPGÉPEINK

Számos kihívásnak megfelelő gépparkunk

Kubota új szériás KX019-4 típusú minikotrója kiemelkedő minőségével, megnövelt ásóerejével, ásási mélységével és gyorsaságával magasabb szintre emeli az elvárásokat a 1,5-2,0 tonnás minikotrók kategóriájában. Nemcsak nagy kiterjedésű építkezéseken, utak mentén végzett munkáknál, hanem lakóövezetekben, a legszűkebb munkaterületeken is könnyen elvégzi a munkafeladatokat.

A Toro Dingo TX 1000 olyan multifunkcionális kisgép, melynek kompakt mérete és teljesítménye mellett a sokoldalúsága is rendkívül figyelemreméltó. A több, mint 40 csatlakoztatható eszköz segítségével gyakorlatilag nincs olyan feladat, melyre ne lenne alkalmas, legyen szó betonkeverésről, kábelfektetésről, gödörfúrásról, síkelőkészítésről vagy egyszerű anyagmozgatásról: 

ÁROKÁSÁS
Árok, csatornák

A kanalas árokásó adapter változtatható kanál mérete biztosítja, hogy széleskörűen felhasználható legyen, akár öntözőrendszer- vagy közműépítésről vagy faültetésről van szó.

ÁROKBETEMETÉS
Műveleti zárás

A közel 120 cm munkaszélességű árokbetemető hatékony és pénzkímélő megoldás, hiszen egy menetben képes az árkok betemetésére.

GÖDÖRFÚRÓ
Oszlopok, kerítés elemek, pillérek

A széles méretválasztékban rendelkezésre álló fúrószárak extra kötött talajon is professzionális munkát végeznek.

LÁNCOS ÁROKÁSÓ
Árokásás a leggyorsabb módon

A láncos árokásóval gyorsan és hatékonyan lehet kiépíteni az öntözőrendszerekhez szükséges árokrendszereket. Többféle lánckialakítással: kemény, vagy homokos talajhoz, illetve számos méretben áll rendelkezésre.

MARKOLÓKANÁL
Kis helyen nagy árkok

Az edzett acélötvözetből készülő, változatos méretben, könnyebb és nehezebb kivitelben is rendelkezésre álló markolókanalak ideálisak kertépítéshez, tereprendezéshez.

BONTÓKALAPÁCS
Akár épületen belül is.

Az extra erős bontókalapács segítségével egyszerűen feltörhető bármilyen szilárd burkolat, legyen szó akár betonról, aszfaltról vagy szikláról. A kalapács 244 N erővel, percenként 1250 ütést mér a felületre 25 cm mélységig.

TOLÓLAP
Sokrétű felhasználás

A tolólap hóeltakarításra és földmunkákra, árokbetemetésre is használható. Szögállítása hidraulikus.

KÁBELBEHÚZÓ
A leghatékonyabb megoldás

A masszív acélszerkezetre épülő kábelbehúzó ideális a már meglévő kertek átalakításánál, hiszen segítségével a gyepfelszín alatt minimális behatolással és roncsolással lehet lefektetni bármilyen huzalt, vagy kábelt.

EMELŐVILLA
Társuló tevékenységekhez

Az emelővilla 152 kg-os emelési kapacitásával bármilyen anyagmozgatási feladatot egyszerűen és gyorsan képes megoldani, legyen szó akár raklapokról, kövekről vagy fáról.

FÚRÓ
A legkisebb vagy akár roncsolásmentes szerelvényezéshez.

A speciális, 46 cm mélyen dolgozni képes, vízszintes fúróadapter segítségével a járdák és az úttest alatt is egyszerűen behúzhatóak az öntözőcsövek, vagy elektromos kábelek.

BETONKEVERŐ
Kompakt megoldás

A betonkeverő adapter segítségével több mint 90 kg anyagot keverhetünk össze úgy, hogy közben tiszta marad a munkaterület. A mozgatható fejnek köszönhetően a kerítések tövébe is könnyen bejuttatható a bekevert beton.

Gépi földmunka, tereprendezés

Földmechanikai munkálatok kis és nagy kapacitású gépekkel.

Töltse le prospektusunkat: Munkagépek HFS!